about us

Matzinger Eversdijk is no boring notary office that only shifts unpersonal files around. Experience the power of personal attention with arranging the things that materialisticly determine your life.

read more

 

Disclaimer

Charlotte van Burk, <br> Webcare
Charlotte van Burk,
Webcare
De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Deze informatie is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de individuele situatie van de gebruiker. De toepassing van de informatie en de gevolgen van aan de hand daarvan vastgelegde afspraken hangen af van ieders persoonlijke situatie.

De informatie kan niet worden gehanteerd als een vervanging van persoonlijk advies. Matzinger en Eversdijk Notarissen wijst aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af.

Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast wordt vanuit tal van sites links gelegd naar deze site. De Matzinger en Eversdijk Notarissen is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.

Opmerkingen en suggesties ter verbetering van de website kunt u mailen aan de webmaster. Dit e-mailadres is niet bedoeld om notarieel inhoudelijk advies te verkrijgen. Daarvoor kunt u contact opnemen met een notaris van uw keuze.