about us

Matzinger Eversdijk is no boring notary office that only shifts unpersonal files around. Experience the power of personal attention with arranging the things that materialisticly determine your life.

read more

search

expand

Onroerend goed

Wilma van Altena, vastgoed
Wilma van Altena, vastgoed
Het kopen van een eigen woning is voor de meeste mensen een hoogtepunt in hun leven. Het is daarom leuk een bijdrage te leveren aan hun Perfecte Notariservaring.

Dat kan voor zakelijke klanten tegenwoordig uiteraard op volledig digitale wijze via Mijn notaris, maar wij staan u ook graag persoonlijk met raad en daad terzijde. Zonder extra kosten. Secuur en met de perfecte hypotheekakte!

Het merendeel van onze cliënten waardeert deze persoonlijke aanpak meer. Het is fijn als een vertrouwd iemand het allemaal nog even goed uitlegt voordat je een hele belangrijke krabbel zet. Voor ons bent u namelijk meer dan een digitaal dossier, maar een persoon met een verleden, heden en een toekomst!

Tips

  1. Vraag de gratis brochure “Woning kopen en / of woning verkopen” aan via het contactformulier;
  2. Zorg in alle verhuisdrukte tijdig voor een goede opstalverzekering;
  3. Indien een Overlijdensrisicoverzekering of een Levensverzekering op de juiste wijze wordt afgesloten, kunt u veel belasting besparen. Wij vertellen u hier graag meer over;

Koopcontract

Meestal maakt de makelaar de koopovereenkomst. Indien er geen makelaar bij de transactie is betrokken, kan Matzinger Eversdijk het koopcontract opstellen, de notaris is onpartijdig en onafhankelijk en zorgt ervoor dat koper en verkoper alle benodigde juridische informatie ontvangen.

Appartementsrechten

Daarnaast heeft het kantoor veel ervaring opgebouwd in het splitsen in appartementsrechten en het wijzigen van ingewikkelde splitsingsreglementen. Vele verenigingen van eigenaren hebben we geadviseerd.

Erfpacht

Ook op het gebied van (her)uitgifte in erfpacht, en afkoop van bloot eigendom, zowel voor woningen als voor appartementscomplexen kunnen we u assisteren.

See you soon!

Matzinger Eversdijk Notarissen

Alexander Gogelweg 32
2517 JJ 's Den Haag
The Netherlands
T. +31 (0)70 - 358 80 00
F. +31 (0)70 - 358 87 07
E. Notaris@matzingereversdijk.nl
W. Contactform